Samalla puulla

Samalla puulla

Alpo Haverinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

353,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523309548

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.01.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Samalla puulla on kokoelma kertomuksia Alpo Haverisen omilta lapsuusvuosilta. Samalla ne kuvaavat mehevästi elämänmenoa kuhmolaisessa syrjäkylässä 1940–60-luvuilla. Perämoottori Larus, Tex Willer ja pikku-ukkoja sisältävä, radioksikin kutsuttu laatikko avarsivat kukin omalta osaltaan perukkametsissä eläneen pojankoltiaisen maailmaa. Pienempien ja suurempien arkisten tapahtumien ja kujeiden kautta peilautuu käsinkosketeltavasti suomalaisen yhteiskunnan kehitys: uusien maanteiden kautta hevosella ajo vaihtui linja-autoon, maidon kuljetus helpottui veneen perämoottorin avulla ja suu pantiin välillä makeaksi skottitoffeella.
Alpo Haverinen

Alpo Haverinen

Alpo Haverinen (s. 1945) on viettänyt suurimman osan elämästään kuhmolaisissa metsä- ja järvimaisemissa maailman menoa sieltä kuitenkin tiiviisti tarkkaillen. Työuransa hän teki metsätalouden parissa, toimien mm. työnjohtajana ja metsänhoitoesimiehenä Metsähallituksessa. Alpo viettää nyt eläkepäiviään lapsuusvuosiensa kotikonnuilla kalastellen ja metsätöitä tehden.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite