Salohaltianseitikki kauneinta metsässä

Salohaltianseitikki kauneinta metsässä

Kuvittanut: Laura Aro

Sami Nygrén

Klassikot & runot

ePUB

2,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030867

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Käsissäni kaunis rakkautesi. Jokaisella kullalla on pilvinen reunus. Suudelmia täynnä aistit kohtaavat. Unohtunut minuus taateleilla maksettu. Kirjeissäni katsovat valkoista taivasta epäselvät mielikuvat. Aikomus ottaa kädestä ja murmeli on taikonut saman päivän uudestaan. Ikävä suoristaa jokapäivä lahkeensa. Hontelot ovat poskia täynnä. Piparkakut surisevat korvissa. Kaipaan niin paljon rakastani.

 Tursaan puutarhassa on paljon vettä. Käsissäni on känsänkokoinen lahja kirjaimia sisällään. Kauniissa on ajatuksia ja lapset löytävät ne. Sade on sakea suoraan Japanista. Ja kissat tarvitsevat kuusikymmentäpaikkaisen reitittimen lämpöä. Mureena Tommilla on Karikatyyri ystävänään. Puolet huomisesta on jotain vailla yhdeksän. Surrealistit ovat oikeasti realisteja. Ei maailma ole mitä näemme sinussa, jonka ohimot on pidettävä aisoissa hevosten. Tunnemaailma omaksesi. Sielunhäpeä kalvaa suomalaisia arkipäiväisesti.

 Mielenkasvot vanhenevat orapihlajan oksissa kansalaisen maailman.
Sami Nygrén

Sami Nygrén

TAMPERE. 1979 syntynyt varhaiseläkeläinen, kirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Pahasti lukihäiriöinen synesteetikko, joka myös säveltää ja maalaa. Luterilaisuus on tärkeä osa elämää, kalastuksen, villiyrttien ja sienestyksen ohella. Julkaissut neljä runokokoelmaa. Valitus, virret, korkeat veisut, Tikatut pilvet odottavat jälkitarkastusta matkalla pelkistettyyn ihmeeseen, Surua sieluni kengät kivunmaassa väärin kulkevat.ja Katsehelmet aamuisilla kasvoilla- Glancedrops on a morningly face (englanniksi kääntänyt Pinja Bergman). On myös sanoittanut Timo Kittilän klassisen laulusarjan. Suomen Maakuntakirjailjoiden jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite