SALAKAHVIT

SALAKAHVIT

Runojen puutarhassa

Pertti Lehmuskoski

Osa 5 tästä sarjasta

Klassikot & runot

ePUB

382,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030072

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
SALAKAHVIT on tekijän viides runokirja Runojen puutarhassa -sarjassa. Teos koostuu kesän 2019 aikana syntyneistä runoista. Runot kertovat kesästä, hetkistä järven rannalla ja merellä, perhe-elämästä ja muista erilaisista pienistä, tavallisista tilanteista ja asioista ihmiselämässä. Tervetuloa kesäiseen runojen maailmaan!
Pertti Lehmuskoski

Pertti Lehmuskoski

Pertti Lehmuskoski on yhden vaimon mies ja viiden lapsen isä sekä yhden pojan ukki. Perheensä kanssa hän asui Nepalissa vuosina 1991-99 yhteensä noin kuusi vuotta. Viimeiset kuusitoista vuotta he ovat asuneet Kangasalla, lähellä Tamperetta.
Aiemmin Lehmuskoski on kirjoittanut kirjan "Rukouksen porteilla" sekä BoD:n kustantamina ilmestyneet kirjat "Kesän salaiset runot", "Ping-keinu", "Mulla on maja","Syksyä kohti" ja"Hangen alla elämää". Viimeisin runokirja on "Salakahvit - Runojen puutarhassa".

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite