Salaisuus savuverhon takana

Salaisuus savuverhon takana

Timo Tynkkynen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

544,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041061

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää. Eikö olekin outoa, että kaikki sellainen tieto sensuroidaan, joka poikkeaa valtamedian linjasta? Eikö riitä, että ollaan rehellisesti ja julkisesti eri mieltä? Entä jos onkin joku suuri salaisuus, jonka ei haluta paljastuvan ihmisille? Jos se salaisuus on jotain liian karmeaa, jota ihmiset eivät välttämättä kestäisi kuulla? Onko koko pandemia poliittinen tai taloudellinen projekti, vai onko siinä jotain vieläkin suurempaa tarkoitusta taustalla? Mitä kaikkea kiistellyistä koronarokotteista on löytynyt? Entä onko koko Covid-19-virusta edes olemassa? Kuka on tämän kaiken takana? Miksi THL kikkailee tilastoillaan ja miksi rokotettuja lasketaan rokottamattomiksi? Mitä on rokotepassin taustalla, mikä on sen tarkoitus?
Käyn tässä kirjassa läpi näitä ja monia muita asioita, olen lainaillut tähän kirjaan mittavan määrän eri artikkeleita, tutkimuksia, luentoja ja haastatteluja, joista olen koostanut tämän teoksen. Toivon, että tällä teoksella voisin auttaa ihmisiä tulemaan tietoisiksi näistä kaikista riskeistä ja vaaroista, joita koko pandemiahuijaukseen sisältyy, sekä säilyttämään terveytensä ja henkensä tämän tiedon kautta.
Timo Tynkkynen

Timo Tynkkynen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite