Salaisuuksia

Salaisuuksia

Lastensuojelun tarinoita ennen 2008 pankkikriisiä

Sinikka Halttunen

Osa 1: Toimittaja Lahja Suokas

Romaanit & novellit

ePUB

461,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076667

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.03.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Toimittaja Lahja Suokas kirjoittaa juttuja lastensuojelun tilanteista. Hänen työparinaan ja tukenaan kenttäkeikoilla on Itäkeskuksen poliisiaseman sosiaalityöntekijä Sampo Kekäläinen.

Jutta Niemisen perhe tulee esille monine vaikeine elämänvaiheineen. Alkoholismi, mielenterveysongelmat ja perheväkivalta saavat kasvonsa romaanissa. Vankila ja kuolema ovat läsnä, samoin ihan tavallinen kouluelämä. - Ihmisellä itsellään, lastensuojelulla ja terveydenhuollolla on kuitenkin keinoja selvitä vaikeista asioista, jos ihmisen oma tahto vain riittää.

Samaan aikaan Lahjan omassa elämässä myllertää, ja hän on uupumuksen partaalla. Perhe, ystävät ja taideharrastus tukevat, mutta jossain on hänenkin rajansa. Työpaikan uusi lähiesimies ei arvosta Lahjan juttuaiheita.

Salaisuuksia on Sinikka Halttusen esikoisromaani. Se kertoo tarinan koskettavalla ja tunteita herättävällä tavalla.

www.sinilinna.eu
www.facebook.com/sinilinnantarinoita
Sinikka Halttunen

Sinikka Halttunen

Sinikka Halttunen (s.1951 Jyväskylän mlk.) on eläkkeellä oleva sosiaalityöntekijä ja alan ammattiopettaja. Kirjoittaminen on ollut yhtenä harrastuksena kuvataiteiden, käsitöiden ja liikunnan ohella jo lapsesta lähtien.

Monien kirjoittajakurssien, monipuolisen sosiaali- ja opetusalan työkokemuksen ja harrastustensa myötä hän on kehittänyt fiktiivisen tarinan.

Aiemmin hän on julkaissut oppikirjan lähihoitajille, Lähihoitaja arjen tilanteissa, Tammi, 2000 ja kirjoittanut artikkeleita eri ammattilehtiin. Nykyään tekstejä julkaistaan Espanjan kaakkoisosassa ilmestyvässä Uusi Costa Blanca -lehdessä.

Salaisuudet pitää avata

Keskisuomalainen

toukokuuta 2019

Salaisuuksia kertoo toimittajasta, joka tekee reportaasia sosiaalityöntekijän arjesta pääkaupunkiseudulla. Asiakastapaamisissa, joita toimittaja pääsee todistamaan, tulee esiin hyvinkin karuja tapauksia. (...) Toimittajan oma elämä vaikuttaa olevan mallillaan, mutta pinnan alla ritisee. (...) Esikoisromaani Salaisuuksia on muutakin kuin raadolisen arjen kuvausta. Vastapainoksia tarinassa on sijansa myös taiteella ja käsitöillä.

Tähän haluan tarttua

Opettaja

kesäkuuta 2020

Halttusen esikoisteos, omakustanne, on tärkeä puheenvuoro lastensuojelun arjesta. Päähenkilö, lastensuojelusta kirjoittava toimittaja Lahja toteaa kirjan lopussa eläneensä pyörremyrskyvuoden. Halttunen kertoo palvelujen, perheiden, parisuhteen ja lapsiasiakkaiden tarinaa. Vauhdikkaan kerronnan ja juonen käänteiden vuoksi kirja on kuin salapoliisiromaani. Tarina toimisi myös televisiosarjana tai elokuvana.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite