Sairastumisen kriisi

Sairastumisen kriisi

Susanna Tulonen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

156 sivua

ISBN-13: 9789524980654

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.04.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,19 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sairastumisen kriisi kertoo järkyttävän ja dramaattisen omakohtaisen kokemuksen sairastumisesta ja kivuista, jotka hallitsevat koko ruumista. Kirjoittaja menettää elämänhallintansa, mutta nousee taisteluun yhteiskunnanverkostojen vääryyksiä vastaan. Kuoleman ja elämän välistä kamppailua käydessään hän kokee perheen hajoamisen ja yksinäisyyden.
Kirja on koskettava kertomus siitä, miten toivon pilkahdukset vaihtuvat epätoivoksi, jonka syövereissä ihminen menettää uskonsa parempaan huomiseen ja luovuttaa. Taistelu kuitenkin kannattaa! Sairaus ei välttämättä parane, mutta sen kanssa voi oppia elämään. Kirjailija ottaa rohkeasti ja kriittisesti kantaa terveydenhuolto- ja sosiaalialan ongelmiin ja siihen, miten nyky-yhteiskunnassa suhtaudutaan sairaudestakärsiviin.
Vertaistuki-ajattelua hyödyntävään teokseen on taitavasti sisällytetty selkeitä ohjeita. Mistä haen apua? Mitä tukimahdollisuuksia on? Miten varaan ajan lääkärille? Kuinka kestän kipulääkityksen ja sen sivuvaikutukset? Miten kestän puolison pettämisen ja miten siitä voi selvitä? Kirja soveltuu kaikille jotka sairastuneet, haluavat sopeutua sairauteensa sekä heidän läheisilleen. Terveydenhuoltoammattilaisille.
Susanna Tulonen

Susanna Tulonen

Olen saanut erikoissairaanhoitajana huomata, miten Suomen terveydenhuolto on ajettu alas. Oma kokemukseni pitkäaikaisen, parantumattoman sairauden kanssa on opettanut paljon. Olen kokemuksieni ja ajan myötä oppinut elämään sairauteni kanssa. Tämä ei ole ollut helppoa. Kirjoittamani kirjat kertovat matkastani kohti parempaa huomista. Olen tehnyt valintoja ja oppinut asioita kantapään kautta. Olen myös oppinut huomaamaan, miten rikasta elämä voi olla sairaudesta huolimatta. Sairaus on opettanut minua enemmän kuin opiskelut. Koen olevani ammattilainen aivan omalla erikoisalalla. Alalla johon eivät koulut pysty opettamaan. Haluan teidän lukijoidenkin oppivan asioita joita itse olen oppinut. Kirjani tarjoavat teille mahdollisuuden kurkistaa elämääni joka ei ole ollut helppoa. Kirjani antavat unohtumattoman lukuelämyksen jota ei voi jättää lukematta.

Website: www.mielenrauha.kotisivukone.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite