Saippuakirja
Suosittu

Saippuakirja

Saara Kuha

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

7,6 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789524988674

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.10.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Saippuakirja kertoo, miten tehdään aitoa saippuaa omin käsin. Kirjassa esitellään huolellisesti saippuanvalmistuksen kylmämenetelmä. Ohjeita noudattamalla onnistuu varmasti. Mukana on myös kuumamenetelmä, nestesaippua, vaahdottamalla valmistettu saippua sekä vilkaisu tuhkalipeäsaippuan valmistamiseen. Reseptiosiossa on mm. palashampoon ohje.

Saippuakirja sopii sekä vasta-alkajalle oppaaksi että kokeneemmalle saippuanvalmistajalle lisätietojen ja inspiraation lähteeksi.

Lisätietoja saippuanteosta on myös osoitteessa www.saippua.net
Saara Kuha

Saara Kuha

Saara Kuha on Järvenpäässä asuva yrittäjä, kirjoittaja ja kokenut saippuaharrastaja. Hänen aiempi teoksensa saippuanvalmistuksesta on nimeltään Käsin tehtyä saippuaa (Art House 2006) ja se on loppuunmyyty.

Website: www.saippua.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite