Säde numero 8

Säde numero 8

Pecca Ivalo

Romaanit & novellit

ePUB

428,9 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523390744

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.03.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Avaruuden tutkiminen on hyvin usean valtion kesken jaettu. Yksi näistä valtioista on Suomi. Pieni tiedemiesten muodostama ryhmä tutkii avaruus säteilyä. Taajuuksien perusteella on voitu jakaa avaruuden säteily kahdeksaan osaan. Hyvin harvasta hezuluvusta, aina kaiken lyhyempiin säteiden mukaan, on ne myös numeroitu. Tiedemiesryhmä on ymmällään koska numero kahdeksan on erittäin lyhytvärähteinen. Lisäksi se poikkeaa muista siinä, että se vaikuttaa melkein kun elävältä. Siinä kennossa, johon se on siirretty, se näyttää etsivän ulospääsyä. Mitä tapahtuu kun se onnistuu ja eräs vartia saa säteilyä ? Tämä kirja sen kertoo.
Pecca Ivalo

Pecca Ivalo

Pecca Ivalo on etupäässä utopististen kirjoitusten armoton sepittäjä. Mikään ei hänen mielestään ole liikaa kun mielikuvitus luo jonkin tarinan, vaikka sillä ei olisi mitään toteutumisen edellytyksiä elävässä elämässä. Mutta mikä sitä tietää vaikka ne voisikin toteutua? Toisaalta, ei kaikkien suunnitelmienkaan toteutuminen aina ole mahdollista. Ne on kuitenkin jonkun kehittämiä. Tätä mieltä on Pecca Ivalo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite