"Ryssänupseerit"

"Ryssänupseerit"

Ensimmäisen maailmansodan Venäjän asevoimien suomalaistaustaiset upseerit 1914-1956

Mirko Harjula

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

6,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522861429

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.01.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
27,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mirko Harjulan tutkimus "Ryssänupseerit" esittelee ensimmäiseen maailmansotaan Venäjän asevoimissa osallistuneet suomalaistaustaiset upseerit ja heidän toimintansa kyseisessä sodassa, Suomen itsenäistymistapahtumissa, Venäjän vallankumous- ja sisällissota-aikana sekä Suomen puolustusvoimissa toisessa maailmansodassa. Teos tarjoaa runsaasti uutta tietoa aihepiiristä kiinnostuneellle.
Mirko Harjula

Mirko Harjula

Mirko Harjula (s. 1975) on taksiyrittäjä, FM ja semiakateeminen sekatyömies. Hän on kirjoittanut ja kääntänyt venäjästä lähinnä historiaan liittyvää kirjallisuutta.

"Ryssänupseerit"

Vapaussoturi

joulukuuta 2014

Teos tarjoaa runsaasti tietoa aihepiiristä kiinnostuneille. Sangen hyödyllinen henkilöhakemisto löytyy kirjan lopusta. (...) Mirko Harjulan perusteellinen tutkimus valottaa laajasti tätä itsenäistymiseemme liittyvää, vähemmälle huomiolle jäänyttä mielenkiintoista aihetta.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite