Ruwais

Ruwais

Esa Kinnunen

Matkailu & maantiede

ePUB

10,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030744

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Esa Kinnunen on suomalainen insinööri, petrokemian tehtaiden kasvatti. Hänelle tarjoutui haastava työtilaisuus Arabiemiraateissa uuden muovitehtaan laboratorion laajennusprojekteissa. Tässä omaperäisessä matkakertomuksessaan kirjan kirjoittaja keskittyy laajennusprojektin aikana monikulttuurisen ympäristön puristuksessa kokemiinsa vapaa-ajan tapahtumiin vakuuttavan totuudenmukaisesti. Hän kertoo yksinäisyydestä, rakkaudesta ja kuohuvasta ajasta pohtien mitä tapahtuu meille ja maailmalle?
Esa Kinnunen

Esa Kinnunen

Porvoossa asuva Esa Kinnunen on syntynyt Reisjärvellä 1951, hän on koulutukseltaan insinööri Lahden Ammattikorkeakoulusta. Tarinoiden kirjoittaminen pöytälaatikkoon on ollut hänen harrastuksensa lapsesta saakka.
Pitkän ja vaiheikkaan työuransa jälkeen Esa Kinnunen päätti eläkepäiviensä ratoksi kirjoittaa tositapahtumiin perustuvan esikoisteoksensa Ruwais. Se on tarkka dokumentti, josta välittyy lukijalle hänen oma persoonallinen tapansa kirjoittaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite