Ruun rukouspolku

Ruun rukouspolku

Lasten hartauskirja

Saara Rikalainen

Lastenkirjat

Kovakantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789523183698

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.03.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ruun rukouspolun tarinat sijoittuvat tuttuun suomalaiseen metsään, jossa rusakonpoika Ruu leikkii yhdessä Onerva-oravan, Sippo Sorsan ja sammakko Sam Makkosen kanssa. Leikin ja loikan lomassa pohditaan anteeksiantamusta, lähimmäisen rakkautta sekä turvallisen ja rakastavan kodin tärkeyttä. Ruu oppii, että Jumala on kiinnostunut pienimmästäkin rukouksesta ja haluaa olla rakastava Isä joka päivä.

Lasten hartauskirja Ruun rukouspolku on Saara Rikalaisen esikoisteos. Kirja sisältää 20 kertomusta, rukousta ja raamatunjaetta lapsen ja aikuisen yhteisiä luku- ja rukoushetkiä varten. Tekstit on kirjoitettu iltasaduiksi, mutta ne ovat hyödynnettävissä myös esimerkiksi kerhojen hartaushetkissä. Graafikko Jenni Niemelän värikäs kuvitus saa tarinan elämään.
Saara Rikalainen

Saara Rikalainen

Saara Rikalainen on vapaa sisällöntuottaja ja blogisti. Hän on kirjoittanut Jees-lastenlehden jatkokertomuksia 2010-luvun alusta asti. Hänen kynästään on myös syntynyt pyhäkoulun opettajille suunnatun kasvatus- ja opetussuunnitelma Aarresaaren (Aikamedia, 2011 ja 2012) kertomukset. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yhden lastennäytelmän.

Rikalaisen tarinoissa tärkeäksi nousevat lapsen hengellinen kasvu ja henkilökohtainen usko Jumalaan. Kertomuksissa pysähdytään, ihmetellään ja oivalletaan Jumalan suuruudesta arkisten asioiden kautta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite