Runoja valitettavasti

Runoja valitettavasti

Asko Lampinen

Klassikot & runot

ePUB

318,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529385461

Kustantaja: Asko Lampinen

Julkaistu: 15.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lukijalle

Arvoisat lukijat. Olen koonnut tähän runokirjaan vuosien varrelta pöytälaatikkoon kertyneitä runoja. Runot ovat syntyneet Muhoksella, Utajärvellä ja Vaalassa. Sukulaisten ja muiden harmiksi olen runoja lausunut, jos läsnä oleva yleisö ei ole ehtinyt estämään runonlausuntaa. Varsinaisia rakkausrunoja ei ole tässä runokirjassa, toki osassa runoissa esiintyy tunnetta siihen viittaavaan.
Runot voidaan jakaa muutamaan lokeroon, metsästykseen, luonnonsuojeluun, yhteiskuntapolitiikkaan, urheiluun ja perheeseen liittyviin runoihin. Hienon kansikuvan on piirtänyt muhoslainen taiteilija Esa Holopainen, kiitos hänelle siitä.
Lyhyesti sanottuna pyydän anteeksi lukijat, ken uskaltaa kirjan lainata tai ostaa, vastuu siirtyy siinä vaiheessa lukijalle valitettavasti.
Asko Lampinen Muhos Kalevalan päivänä 28.2.2017
Asko Lampinen

Asko Lampinen

Asko Lampinen asuu Muhoksella. Asko Lampinen on enimmäkseen työskennellyt perinteisissä maaseudun ammateissa, esimerkiksi metsurina, maataloustyöntekijänä, hirsirakentajana, hierojana, yrittäjänä ja Metsästäjäliiton työntekijänä. Raskaat ammatit ovat vaihtuneet nyt kirjallisiin töihin. Ensimmäinen kirja oli hänellä novelliteos Rikollinen metsästäjä, joka julkaistiin 2014. Nyt 2017 julkaistava kirja on runoteos Runoja valitettavasti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite