Roihu

Roihu

Runoja elämästä

Arja-Liisa Mäenpää

Klassikot & runot

ePUB

415,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686114

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän esikoiskokoelman runot ovat syntyneet eletyn ja koetun elämän monien kokemusten inspiraatiosta.

"Kaikessa persoonallisuudessaan runot ovat viiltävän kauniita, polttavan universaalisia. Kaikki eivät sen tyyppisestä runoudesta pidä, joistakin se on naivia, joistakin liian paljastavaa, joistakin vanhanaikaista jne., mutta minä pidän ja luulen että suuri joukko muita lukijoita. He tulevat kokemaan ne vahvasti ja siirtämään ne omaan elinpiiriinsä ja omiin kohtaloihinsa."
"Luulen, että yleisösi tulee olemaan varttuneempaa ja kokeneempaa, runosi nousevat lentoon elämänkokemuksen karttuessa. Eivät he lue niitä elämänkertana vaan sovituksina omaan maailmaansa, haaveisiin, toiveisiin, elettyyn ja elämättä jätettyyn, surulliseen ja iloiseen, niin nopeasti menneeseen ja haihtuvaan."
Arja-Liisa Mäenpää

Arja-Liisa Mäenpää

Runoilija on jyväskyläläinen hammaslääkäri ja suurperheen äiti, joka on lapsesta asti kirjoittanut. Monen kymmenen hiljaisen vuoden jälkeen elämä on lahjoittanut aikaa kirjoittaa runoiksi tunteita ja ajatuksia, joita ei muutoin ääneen sanota.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite