Rohkeat punatytöt Tampereella 1918

Rohkeat punatytöt Tampereella 1918

Lauri Lepola

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

33,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528020998

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.02.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
1918 Tampereen ja Pirkkalan punaisten naiskaartilaiset olivat nuoria tyttöjä, keski-iältään noin 20 vuotta. Näiden naisten rohkeudesta ja urotöistä on tarkoituksella vaiettu ja niitä on vähätelty. Eliitti on haukkunut punaisia naisia 'ryssänhuoriksi' ja nimitellyt muilla hävyttömyyksillä. Tämän kirjan tarkoituksena on palauttaa heidän ihmisarvonsa.
Kirjassa kerrotaan puolueettomasti punaisten naisten osuudesta kansalaissotaan, miksi he olivat siinä mukana ja miten heitä järjettömästi tapettiin vielä paljon sodan jälkeenkin.
Lauri Lepola

Lauri Lepola

Lauri kirjoitti 2010 ensimmäisen kirjansa synnyinseudustaan. 'Kylä nimeltä Korvola' -kirjaa kirjoittaessa ja haastatteluja tehdessä hänelle alkoi avautumaan seudun karmeat tapahtumat kansalaissodan aikana. Ensimmäisen kirjan valmistumisen jälkeen Lauri jatkoi aiheen tutkintaa ja on sen jälkeen julkaissut 5 kirjaa kansalaissodan ja jatkosodan aikaisista tapahtumista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite