Roben yksinäiset vuorovedet
Uutuus

Roben yksinäiset vuorovedet

The Solitary Tides of Rob

Robert Mercier

Klassikot & runot

ePUB

360,6 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528073666

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 03.05.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lähde matkalle ajan sydämeen ja mielen salaisiin huoneisiin, runoelman "Roben yksinäiset vuorovedet" sivuilla. Tämä kiehtova teos kuljettaa lukijan syvälle omien ajatustensa viidakkoon sinne, missä piilee inhimillisen kokemuksen rikkaus ja runouden mahti.

Runoelma avaa ikkunan Roben sieluun -- omenapojan, joka kasvoi
tarkkailemaan maailmaansa puun oksien läpi. Hänen tulkintansa elämästä punoutuvat yhteen hiljaisuuden ja kohinan, yksinäisyyden ja yhteyden, arjen ja ihmeen hetkien kanssa. Runon säkeiden kautta Robe tutkii lämpöä ja kylmyyttä ihmiskontaktien keskellä. Samalla hän kantaa mukanaan historian kaikua ja nykyhetken sykettä.

"Roben yksinäiset vuorovedet" on tarina kasvusta, itsetutkiskelusta ja sen oivalluksesta, että elämä on laajimmillaan silloin kun annamme tunteiden, muistojen ja kokemusten virrata vapaasti. Tämä runoelma ei ole vain lukunautinto, vaan kutsu kokea osa itsestämme Roben matkan kautta. Matkan, jonka jokainen meistä tekee oman mielensä maisemissa.

Tämä epookki, joka heijastaa runollisella kauneudellaan ja syvällisyydellään Roben sisäistä maailmaa, on oodi elämän monimuotoisuudelle ja sydämen yksinäisille vuorovesille, jotka ohjaavat meitä kohti tuntematonta.
---------------------------------------------------------------------------------------
Tämä kaksiosainen kirja sisältää englanninkielisen runon ja suomenkielisen käännöksen. Toinen osa sisältää syvällisen tulkinnan jokaisesta säkeistöstä.
Robert Mercier

Robert Mercier

Robert Mercier on helsinkiläinen kirjoittaja, insinöörikoulutuksen saanut seniorikansalainen, syntynyt Kanadan Montrealissa.

Mercier on työskennellyt suunnittelutoimistoissa vuodesta 1972 lähtien. Hänen äidinkielensä on ranska, jonka lisäksi hän puhu ja kirjoita myös suomeksi ja englanniksi. Hän on Uudenmaan Kirjoittajat ry:n jäsen sekä Haagan Taide seura ry:n jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite