Rituaali - Valon Neito

Rituaali - Valon Neito

Tuomas Nakari

Osa 2 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

660,7 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789515684295

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suorassa lähetyksessä korvansa irti leikkaava uutis­ankkuri, itsemurhan tekevä bestseller-kirjailija, kardinaalikollegion kokouksessa itkuun pillahtava paavi... Olennon mittaamaton mahti alkaa säteillä maahan saakka.

Rituaalin lähestyessä loppuaan leiriläiset ja metsäläiset saapuvat paratiisimaiseen puutarhaan. He saavat hengähtää hetken, mutta kauneuden keskelläkään rauha ei kestä pitkään. Pian alkaa viimeinen koitos, joka uhkaa kääntää ihmiset toisiaan vastaan. Vastustamattomasti houkuttelevan palkinnon edessä ystävyyssuhteet rakoilevat. Ihmiset juonittelevat ja muodostavat liittoja keskenään, mutta voiko keneenkään tosiaan luottaa?

Valon Neito on kahteen kirjaan jaetun Rituaali-romaanin jälkimmäinen osa.
Tuomas Nakari

Tuomas Nakari

Tuomas Nakari on helsinkiläinen kirjailija, joka on aikaisemmin kirjoittanut romaanin Peilihuone ja pienoisromaanin Päämäärättömyys. Hänen tarinoissaan on jännityksen ja seikkailun lisäksi myös yllättäviä juonenkäänteitä ja romantiikkaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite