Riittävän hyvä elämä

Riittävän hyvä elämä

Miehen muutoskoulu

Jari Kupiainen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

12,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528004097

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Millainen on riittävän hyvä elämä?

Tavoittelemme elämäämme muutoksia, jotka eivät ole aina mahdollisia tai ainakin vaativat oikeita olosuhteita, onnea ja todella paljon työtä. Mitä kannattaa tavoitella, mitkä ovat hyvän elämän tunnusmerkkejä? Millainen on riittävän hyvä elämä?

Jokainen on vastuussa itse omasta onnellisuudestaan. Omien tapojensa, asenteensa ja ajattelunsa muuttaminen on vaatii itsetutkistelua. Ihminen on riippuvainen ympärillään olevista ihmisistä, muutosta ei pysty tekemään yksin. Kyse on hyvinvoinnista, jossa ihminen on osiensa summa. Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa kaikki osaset vaikuttavat toisiinsa ja muutoksen tavoitteena on niiden välinen tasapaino.

Muutos tarvitsee, kaikissa olosuhteissa, kärsivällisyyttä, itsekuria ja johdonmukaisuutta. Muutos syntyy tapojen, asenteiden ja ajatusmallien muuttamisesta pitkällä aikavälillä.

Aika tekee meistä kaikista tasa-arvoisia. Jokaisella on sama määrä tunteja elettävänä vuorokaudessa. Eroamme siinä miten käytämme aikaamme. Jakamalla muutoksen elementit ja tavoitteet pidemmälle aikajaksolle voimme onnistua paremmin. Aika ei ole vihollisemme, se on kumppanimme.

Hallitsetko omia valintojasi? Johtaako valintasi konkreettisiin muutoksiin? Lopulta kysymys on pienistä valinnoista ja itsensä voittamisesta päivittäin.
Jari Kupiainen

Jari Kupiainen

Jari Kupiainen on kehityspäällikkö, yrittäjä, perheenisä ja isoisä.

Kirjoittajalla on pitkä työura nuorisotyön, tapahtumien, tv:n, radion, kirkon ja muodin maailmassa. Oma kasvutarina, pitkä avioliitto ja uusi rooli isoisänä tuovat perspektiiviä kirjan sanomaan ja opetuksiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite