Riimukivet

Riimukivet

Ville Kainuulainen

Romaanit & novellit

ePUB

951,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528008651

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.07.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Neljä nuorta; Mika, Anni, Anssi ja Raija, lähtevät moottoripyörillä Haltille vaeltamaan löytääkseen riimukiven, jonka ovat nähneet erään vaeltajan blogissa. Mika ja Anni ovat historian opiskelijoita. Mika on kiinnostunut viikinkien historiasta ja haluaa nähdä riimukiven. Raijalla taas on kyky nähdä tuonpuoleiseen ja matkustaa menneisyyteen. Pikkuhiljaa riimukiven salaisuudet paljastuvat ja tästä alkaa hurja seikkailu, jossa tutustutaan viikinkien elämään ja kuolemaan.
Ville Kainuulainen

Ville Kainuulainen

Olen 40-vuotias kirjailijan alku Kainuusta. Pidän historiasta,viikinkien historia varsinkin on värikästä. Saan inspiraatiota tarinoista ja maisemista. Suomessa ja kuten muissakin Pohjoismaissa on monia hyviä paikkoja joista voi kertoa tarinoita. Luonto on lähellä sydäntäni ja haluan tuoda sen kauneutta ja mahtavuutta esille kirjoissani.
Riimukivet on ensimmäinen kokonainen kirjani. Tulevaisuudessa haluan kirjoittaa myös enemmän Suomen historiasta ja mytologiasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite