RESET - työkulttuuri ja huono johtaminen
Suosittu

RESET - työkulttuuri ja huono johtaminen

Tomi Pyyhtiä

Talous & johtaminen

ePUB

267,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528041634

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.08.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tietokoneesi hidastuu, eli käytännössä se pysähtyy. Tilanne on kamala. Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käynnistää se uudelleen. Eli RESET kone, ja katso! Se herää henkiin kehräten kuin tyytyväinen kissa.

Teit vain RESET nollauksen, mutta ihmeen kaupalla tietokone irrotti taakkansa, siivosi kertyneet sotkut ja käyttäytyy nyt kuin uusiutunut kone.

Eikö olisi ihmeellistä, jos voisit soveltaa samaa periaatetta suomalaiseen työkulttuuriin ja huonoon johtamiseen? Kuvittele, että teet ratkaisevia valintoja, hylkäät perinteiset huonot suomalaisen työkulttuurin tavat, sekä surkeat johtamisen menetelmät, ja nollaat työelämän ja huonon johtamisen kokonaan.

RESET kertoo suomalaisen työkulttuurin kliseistä, ja huonon johtamisen perisynneistä, huumoria unohtamatta. Samalla se antaa aimo evään oppeja ja uusia työkaluja, miten me kaikki voisimme osallistua suomalaisen työkulttuurin, sekä huonon johtamisen parantamiseen teko, ja askel kerrallaan.

Kirjailija Tomi Pyyhtiä on myynnin-, markkinoinnin- ja asiakkuuksien ex-johtaja isoista yrityksistä kuten Kesko, RAY ja SOK. Hän on myös menestynyt startup-yrittäjä ja Henricon perustaja ja ex-toimitusjohtaja. Pyyhtiä myi Henricon yrityskaupalla osaksi StaffPoint-konsernia. Henrico on nyt yksi isoin ja nopeitten kasvava headhunter-toimisto Suomessa, erikoistuen digialan ammattilaisten rekrytointeihin.

Pyyhtiän viimeisin startup Fife Sales Agency auttaa hienoja asiakkaitaan kokonaisvaltaisten myyntipalveluiden avulla.

Tomilla on yli 25 vuoden työkokemus suomalaisesta työelämästä, johtamisesta, rekrytoimisesta, yrittämisestä, sekä myymisestä. Näiden osaamisten avulla Pyyhtiän takkiin on kertynyt erinäinen määrä kevyttä kenttäkokemusta suomalaisen työkulttuurin ja johtamisen juoksuhaudoista.

Lisäksi Pyyhtiä on intohimoinen tietokirjailija ja RESET on hänen 7. kirjoittamansa tietokirja.
Tomi Pyyhtiä

Tomi Pyyhtiä

Tomi Pyyhtiä on myynnin-, markkinoinnin- ja asiakkuuksien ex-johtaja isoista yrityksistä kuten Kesko, RAY ja SOK.

Hän on myös menestynyt startup-yrittäjä ja Henrico Digitalin perustaja ja ex-toimitusjohtaja. Pyyhtiä myi Henricon yrityskaupalla osaksi StaffPoint-konsernia. Se on nyt 2 miljoonan euron liikevaihdollaan yksi isoin ja nopeitten kasvava headhunter-toimisto Suomessa, erikoistuen digialan ammattilaisten rekrytointeihin.

Pyyhtiän viimeisin startup Fife Sales Agency auttaa hienoja asiakkaitaan kokonaisvaltaisten myyntipalveluiden avulla.

Tomilla on yli 25 vuoden työkokemus suomalaisesta työelämästä, johtamisesta, rekrytoimisesta, yrittämisestä, sekä myymisestä.

Näiden osaamisten avulla Pyyhtiän takkiin on kertynyt erinäinen määrä kevyttä kenttäkokemusta suomalaisen työkulttuurin ja johtamisen juoksuhaudoista.

Lisäksi Pyyhtiä on intohimoinen tietokirjailija ja RESET on hänen 7.kirjoittamansa tietokirja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite