reppana

reppana

romaani

Alpo Manninen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789524981378

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.08.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,14 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Teos 'reppana' kertoo päähenkilön, rakennusalalla työskentelevän, Arto Hakulisen, ja hänen läheistensä elämänvaiheista vähän yli vuoden ajalta syyskesästä seuraavan vuoden syksyyn. Tuohon aikaväliin mahtuu monenlaisia tapahtumia potkuista vakavaan sairauteen. Kuitenkin nuo tapahtumat vahvistavat reppanaa ja tekevät hänestä loppujen lopuksi uuden miehen.

Teos on fiktiivinen, täysin kirjoittajan mielessä syntynyt ja kehittynyt. Kenelläkään kirjan henkilöllä ei ole vastinetta todellisuudessa.
Kirjoittaja on tahtonut sijoittaa tarinansa kartalla suunnilleen olemassa oleviin paikkoihin ja yrityksiin. Tekijä on kuitenkin ottanut vapauden muuttaa joitakin reaalimaailman asioita paremmin tarinaan sopiviksi.
Alpo Manninen

Alpo Manninen

Alpo Manninen on pian 70-vuotias eläkeläinen ja freelancer. Hän on julkaissut tähän mennessä kuusi teosta, joista neljä viimeistä ovat romaaneja.

Website: http://alpomanninen.blogspot.com

Potkut, avioero ja eturauhassyöpä

Mäntsälän Uutiset

helmikuuta 2010

Mäntsäläläiseltä Alpo Manniselta on ilmestynyt yleiseen myyntiin kolmas teos. "Reppana" on fiktiivinen kertomus suomalaisen miehen kujanjuoksusta - kun kohtalo murjoo, se murjoo urakalla. (...) Manninen kuvaa Hakulisen kujanjuoksua viileän eleettömästi - välillä liiankin yksityiskohtaisesti, mutta hyvin satuttavasti.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite