Repola ja Kettu

Repola ja Kettu

Kirja tietoisesta johtajuudesta

Anne-Marie Krogars

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

2,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014058

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tietoisuus johdattaa meidät mahdollisuuksien äärelle. Valitsemalla avoimin mielin edistämme meille tärkeitä tavoitteita. Vaikutamme, vaikka emme voi kontrolloida ja hallita olosuhteita ja ulkoisia tapahtumia. Hyvää elämää tavoitteleva johtajuus kuuluu kaikille.

Mikä ihmiselle on tärkeää, on tärkeää myös työssä. Kykenemme tiedostamiseen ja kehittämään siihen perustuvia taitojamme. Tavoitteet realisoituvat tietoisen toiminnan seurauksena.

Tietoisuutemme muodostaa voimavarannon, joka käytettäessä monipuolistuu ja rikastuu. Tiedostamisessa suuntaamme huomiomme sisäänpäin. Samalla koemme, että jaamme ihmisyytemme toisten kanssa. Emme ole yksin. Silta, joka liittää meidät toisiimme ja ympäristöömme, rakentuu yhteydestä omaan itseemme.

Kirjan johtajuus on hyväksyvän tietoisen läsnäolon viitekehyksessä. Monipuolisten harjoitteiden tavoitteena on tietoisuustaitojen ja myötätunnon kehittyminen.

Repolan ja Ketun keskustelut havainnollistavat käsiteltäviä aiheita. Kettu tuo tarinoihin maanläheisyyttä ja myötätuntoa sekä kyseenalaistaa itsestäänselvyyksiä.
Anne-Marie Krogars

Anne-Marie Krogars

Anne-Marie Krogars, (os. Kyrklund), Sipoo. Äiti ja isoäiti. Diplomiekonomi 1972, työnohjaaja 2009, Mindfulness-ohjaaja 2016. Opiskellut kauppatieteiden, työnohjauksen ja tietoisuustaitojen lisäksi tähtitiedettä, sosiaalipolitiikka, NLP:tä, ryhmätyötä, Rosen-menetelmää, kognitiotieteitä, hypnoterapiaa, johtamista ja psykodynaamista johtajuutta. Aktiivinen työura muodostui neljästä, noin kymmenen vuoden kestoisesta, hyvin erityyppisestä kokonaisuudesta. Yhdistävänä tekijänä olivat johtamisen tehtävät sekä vastuu taloudesta ja henkilöstöhallinnosta. Työhön kuului hallitustyöskentelyä sekä organisaatiorakenteiden luomista ja kehittämistä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite