Rennot ipanat

Rennot ipanat

Opas lasten tietoiseen rentoutukseen

Sanna Stenroos

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

651,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515683120

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.10.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rennot ipanat on vanhemmille ja lasten parissa työskenteleville suunnattu selkeä opas lasten rentoutuksesta ja tietoisuustaidoista. Hippunen teoriaa ja iso läjä toimivia, helposti toteutettavia harjoituksia niin rauhallisille kuin vilkkaillekin lapsille.

Elämän kiire ulottuu nykyään myös lasten maailmaan. Mukavat harrastukset voivat muuttua uuvuttaviksi, jos ei muista levätä tarpeeksi. Vain levossa aivot ja keho keräävät voimavarojaan. Nykyajan ylivirikkeellisessä maailmassa luontainen kyky rentoutua ei ole enää itsestäänselvyys ja hermoston liian pitkä ylivirittyneisyys saattaa aiheuttaa mm. stressiä, unihäiriöitä ja masennusta.

Aikuisille on tarjolla monenlaista opasta elämän ja stressin hallintaan, mutta harva osaa tai haluaa käyttää aikuisille suunniteltuja harjoituksia lapsille. Tietoinen tapa pysähtyä ja rentoutua auttaa kuitenkin myös lasta ja on kullanarvoinen voimavara tulevaisuuden haasteissa. Tähän tarpeeseen Rennot ipanat-opas esittelee selkeitä lapsille ja lapsenmielisille suunnattuja rentoutusharjoituksia.
Sanna Stenroos

Sanna Stenroos

Sanna Stenroos on koulutettu rentoutusohjaaja, joka on ohjannut aikuisten ja lasten rentoutustunteja.

Lasten rentoutustunteja Suomessa ensimmäisten joukossa järjestänyt Stenroos näpytteli koulutuksensa ja työkokemuksensa pohjalta markkinoilta puuttuneen selkeän käytännön oppaan lasten rentoutuksesta ja tietoisuustaidoista ammattilaisten ja vanhempien käyttöön.

Ai niin, ja Stenroos on myös elämän ilon vankka kannattaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite