Reiskan osumia ja huteja

Reiskan osumia ja huteja

Reiska tarinoi hyvästä elämästä Vanhus parantaa maailmaa - It's a Piece of Cake to make one's Lifeplan

Reino Heinola

Romaanit & novellit

ePUB

20,0 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789524988087

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Reiska ja hänen sisällään asuva Vanhus tarinoivat hyvän elämän suunnittelusta. Reiska on saanut Suomen armeijalta tykistön upseerin koulutuksen. Vanhuksella on viisi vuotta sotakokemusta.

Reiskasta kiinnostavia suunniteltavia ovat äärettömän ja ikuisuuden haltuunotto. Ääretön ei kuitenkaan aukea vaikka Reiska opiskeli alaa vuoden verran kansalaisopistossa. Olkoon!

Ikuisuus sensijaan on Reiskasta selvää pässinlihaa, kun sitä suunnittelee vain pätkän kerrallaan. Ikuisuus koostuu sukupolven pituisista pätkistä.

Reiska tykkäsi suunnitella itse omaa elämäänsä ja tehdä omat virheensä. Miksei hän saisi muuttaa mieltään ja valita uudelleen, jos on valinnut väärin. Reiskasta virheetön ei kykene oppimaan.


Muutoksiin Reiskan suku on tottuneet. Isoisä muutti olosuhteiden pakottamana maata useita kertoja. Pakolaisia kutsuttiin tuolloin evakoiksi. Kokemuksia asumisesta USA:ssa ja Karjalassa on esillä kirjassa ja linkissä.
http://www.lampotaito.fi/wp-content/uploads/2017/10/Heinolat_amerikassa-ja-evakoissa.pdf
Reino Heinola

Reino Heinola

Reiska valmistui vuonna 1973 LVI-tekniikan diplomi-insinäööriksi Aalto Yliopistosta. Työtehtävät olivat monenlaisia ja veivät monille paikkakunnille ja moniin maihin.

Eläkepäivien asuinpaikka on Porin Yyteri. Kesällä alueella on mukavasti pöhinää. Rannalla on kiva kulkea väenpaljoudessa tai omassa rauhassa dyynien suojassa.

Lasten ja lastenlasten vierailut osuvat usein kesäajalle. Talvella täältä joutaa vaikka pienelle lomareissulle.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite