Ravilla pärjää

Ravilla pärjää

"Raviveikkaajan opas"

Hiltu Jaki

Romaanit & novellit

ePUB

8,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688187

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.10.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ravilla pärjää on siis eräänlainen vihjekirja raviveikkaajalle, tai niin sen ainakin alun perin piti olla, miten sen nyt ottaa?
Kirja kertoo siis raveista ja hevospeleistä, tietenkin hevosista, sekä kaikesta tuon jalon eläimen ympärillä pyörivistä pienistä asioista, hevosmiehistä ja -tytöistäkin.
Keskeinen osuus kirjassa tietenkin on raveilla, kuinkas muutenkaan. Ja tämä tarina kertoo, että ravipeli eli toto ei ole mikään lotto, vaan onnistuminen siinä perustuu vankkaan kokemukseen, ammattitaitoon sekä monien suurten ja pienten asioiden yksityiskohtaiseen tunnistamiseen, jotka liittyvät ravihevosiin, raviratoihin, ohjastajiin sekä jopa säähän ja eri vuodenaikoihin. Ja jos tarkemmin ajatellaan, niin kirja kertoo siis, mitkä kaikki asiat on otettava huomioon, jotta voi pärjätä raveissa.
Käydään tietenkin raveissa tutustumassa tunnelmaan ja hevostallilla, haistelemassa "ruisleivän" tuoksua.
Ja tämä tarina on tosi, ainakin osin, vai liekö sittenkään, vaiko vain niitä "hevosmiesten juttuja", otappa siitä sitten selvää?
Hiltu Jaki

Hiltu Jaki

Aikuinen, mutta lapsellinen mies Pohjois-Suomesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite