Ratkaisun aika

Ratkaisun aika

Kolmen enkelin sanoma (Ilm. 14:6-12)

Matti Miettinen , Seppo Johansson (Ed.)

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

9,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686503

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.09.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sisätautiopin dosentti Matti Miettinen piti 1980-luvulla monia kokouksia Oskar Salosen säätiön tiloissa ja Finlandia-talossa Helsingissä. Näissä kokouksissa moni kuulija antoi elämänsä Jumalalle. Hän julkaisi silloin erinomaisen profeetallisen lähetyslehden Ratkaisun aika, jota jaettiin adventtiseurakunnan toimesta Suomen koteihin. Tästä lehdestä on nyt tehty uusi ja värikuvitettu kirja.

Ratkaisun aika kertoo Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan huikeista ennustuksista, jotka ovat toteutuneet tarkasti historiamme aikana ja tulevat myös toteutumaan tulevaisuudessa. Ne ovat mitä vakuuttavin todiste Raamatun luotettavuudesta ja jumalallisesta alkuperästä. Ne antavat myös lujan luottamuksen Jumalan sanaan ja valmistavat meitä Jeesuksen takaisintuloa varten.

Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa tulisi julkaista kirjasina, joissa on myös tarpeelliset selitykset. Näitä kirjasia tulisi lähettää joka puolelle maailmaa. (Ellen White, Maranata s. 32).
Matti Miettinen

Matti Miettinen

Sisätautiopin dosentti Matti Miettinen toimi Helsingin adventtiseurakunnan vanhimpana. Hän piti 1980-luvulla monia terveysaiheisia ja hengellisiä kokoussarjoja Helsingissä Oskar Salosen säätiön tiloissa ja Finlandia-talossa. Näissä kokouksissa moni kuulija antoi elämänsä Jumalalle.

Hän toimitti ja kustansi silloin kirjoittamansa profeetallisen lähetyslehden Ratkaisun aika, jota jaettiin seurakunnan toimesta Suomen koteihin.

Seppo Johansson

Seppo Johansson (Ed.)

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja.

Seppo kirjoittanut viisi hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Suunnan muutos, Jeesuksen todistajana, Raamattua lyhyesti ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan.

Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite