Rannikkosodankäynti

Rannikkosodankäynti

Suomen rannikkopuolustuksen tulevaisuus

Ville Vänskä

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

144 sivua

ISBN-13: 9789528002376

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.11.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viime vuosikymmenten rakenteelliset muutokset Suomen puolustusvoimissa ovat koskeneet erityisesti rannikkopuolustusta. Koko itsenäisyyden ajan Suomen rannikkopuolustus nojasi vahvaan rannikkotykistöön, joka sukupolvien saatossa kehittyi maailman parhaaksi, kunnes se hylättiin lähes sellaisenaan. "Vahvin ei aina selviydy, mutta mukautumiskykyisin selviää". Tämä luonnonlaki on rannikkojoukoille nyt tärkeämpi kuin koskaan aikaisemmin. Menestyminen nykyaikaisessa sodankäynnissä edellyttää muutoksen ymmärtämistä ja siihen mukautumista. Mukautuminen muutoksen vaatimuksiin edellyttää jatkuvaa olemassa olevien menetelmien ja suorituskykyjen kriittistä tarkastelua sekä kehittämistä. Kehittyvä teknologia ja uudet sodankäynnin muodot tarjoavat varmasti jotain uutta myös suomalaisille rannikkojoukoille.

Rannikkosodankäynti - Suomen rannikkopuolustuksen tulevaisuus -kirja on luonteeltaan rannikkopuolustuksen tulevaisuutta visioiva pamfletti. Kirja ei sisällä ehdottomia totuuksia, vaan pyrkii pikemminkin herättämään ajatuksia ja keskustelua Suomen rannikkopuolustuksen tulevaisuudesta.
Ville Vänskä

Ville Vänskä

Komentaja Ville Vänskä on julkaissut aiemmin kirjat: Merisota - Historia, teoria ja nykypäivä (Docendo, 2015), Merisotataito I-II - Komentajakapteeni Golovinin käsikirjoitus merisotataidon oppikirjaksi (BoD, 2017) ja Punakaartin laivasto (BoD, 2018).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite