Rakkautta

Rakkautta

Samannimisen printti- ja E- kirjan esittelyversio

Pentti Hokkanen

Romaanit & novellit

ePUB

450,1 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523186354

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.05.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
0,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tästä piti ensin tulla sketsin, sitten lyhytelokuvan ja lopulta pitkän elokuvan käsikirjoitus.
Ei tullut. Tuli rakkausromaani.
Alla muutama ote kirjantekstistä.

Tämä kirja sisältää yksin omaan katkelmia kesäkuun alussa julkaistavasta, printti ja e-kirjasta.

Otteita tekstistä:

Simo! Liisa täällä hei. Minä sain sun saamarin kirjees takia TASAN tonnin sakot. Vietä sinä siellä UNELMAVIIKONLOPPU ja pidä ittes kanssa hauskaa. Minä häivyn Helkkarinkuuseen! Eikä perään kannata soitella!

Onko neiti Pien siitä nyt kiinnostunut?
- Kyllä, olen kiinnostunut ja voisin harkita sitä esittämäänne ehdotustakin.

Menimme hotelliin tutustumaan lähemmin toisiimme ja tutustuttiinkin niin perusteellisesti, että saimme sängynkin hajalle.
- Vautsi mikä mies, taitaa olla oikea rotusonni!
- Joo on se, ihan Hereford.
Pentti Hokkanen

Pentti Hokkanen

Pentti Hokkanen aloitti taiteellisen uransa, heti kansakoulun jälkeen, reilu 50 vuotta sitten. Eräässä harrastajateatteri ryhmässä, keskisessä Suomessa.

1960- luvun alussa, Pentille kävi, niinkuin monelle muullekin, juna vei Helsinkiin työn perään. Löytyi nuori, kiva nainen, jonka kanssa perusti perheen. Seuraavat parikymmentä vuotta olikin yhtä työn juhlaa, ei aikaa harrastuksille, vaan: työtä, työtä jne...

Hieman ennen kokoaikaiseksi jouten olijaksi siirtymistään Pentti liittyi Tikkurilan teatterin seniori ryhmään, Virtuoosit. Viiden vuoden jälkeen, hän halusi vaihtelua ja siksi siirtyi Helsingin työväenopiston, opistoteatteriin, myös noin viideksi vuodeksi.

Työväenopistossa, Pentin tuli oltua mukana myös, mm. käsikirjoitus kurssilla. Sieltä kimmokkeen saatuaan hän kirjoitti ja julkaisi kovakantisena rakkausromaanin: Rakkautta, täällä BoD: issa v 2015 ja pehmyt kantisena pokkarina v 2016. Varastoon jääneiden- ja uusien ideoiden synnyistä Pentti laittoi jutut E kirjaksi, julkaisten ne täällä lyhytnäytelminä: Missä onni on? joka on Kaksinäytöksinen pienoisnäytelmä arvomaailmojen priorisoinnista sekä, Mitäs nyt tehdään? Ollen pienoisnäytelmä luopumisen tuskasta.

Myöhemmin syksyllä ilmestyy pienoisromaani Elokuun viimeinen päivä

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite