Rakkaus: Läheisyyttä ja särkyneitä sydämiä?

Rakkaus: Läheisyyttä ja särkyneitä sydämiä?

Hannu

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

92 sivua

ISBN-13: 9789523185395

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.03.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Alkuajatuksen "Rakkaus: Läheisyyttä ja särkyneitä sydämiä" paneutuu aitoon rakkauteen tavalla, jolla lukija voi kasvattaa ymmärrystään rakkauteen, henkiseen läheisyyteen sekä särkyneen sydämen todellisiin syihin ja kasvattaa sisäistä vapauttaan rakkaudessa.

Tämä kasvattaa ymmärrystä niin tuleviin, nykyisiin kuin menneisiinkin rakkaussuhteisiin.

Ymmärrys helpottaa ja vapauttaa, kun ymmärrys on todellista, eikä toisten valmiita vastauksia tai uskottavia selityksiä.

Tämän kirjan avulla tarkastelemme sitä mitä rakkaus tosiasiallisesti on ja tavoite on omakohtainen asian ymmärtäminen ja näkeminen.

Kirja ei pyri miellyttämään ja olemaan viihteellinen. Se keskittyy asian tarkasteluun tavalla, jossa jokainen kirjan rivi on lukijalle täyttä asiaa.

Tarvitsemme toimivia vastauksia ymmärtääksemme elämää ja myös rakkautta. Toimivat vastaukset ovat sisällämme ja Alkuajatuksen avulla niiden löytäminen on mahdollista.

Lisää Alkuajatuksesta kotisivulla www.alkuajatus.org.
 Hannu

Hannu

Tämän kirjoittaja on kirjoittanut mm. kirjan "Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja", joka on julkaistu kolmella kielellä. Tämän kirjan avulla voi selkeyttää sisintään tavalla, joka perustuu Alkuajatukseen ja se on oman sisäisen maailman tuntemusta. Alkuajatus on väline omien vastausten löytämiseen ja sisäisen rauhan löytämiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite