Rakkaudesta elämään

Rakkaudesta elämään

Ei maailmassa kauniimpaa kuin elämä itsessään

Mia Jurmu

Klassikot & runot

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523180093

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.07.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa on kaikenlaista tekstiä rakkaudesta, elämästä, ajatuksista ja tunteista. Tämän kirjan aloitin kirjoittamaan kun erostani oli kulunut n.2kk. Kirjassa on siis kaikkein tuoreimmat tekstit hetkistä ennen seurustelua, seurusteluajasta sekä seurustelun jälkeisestä ajasta. Kirjassa on muutama teksti myös siitä, kuinka olin hetkellisesti kaatua, jälleen, mutta nousin takaisin jaloilleni, vaikken vieläkään niillä kovin vahvasti seiso. Nauttikaa!
Mia Jurmu

Mia Jurmu

Olen 24-vuotias nuori nainen, joka rakastaa kirjoittamista. Aiheet ovat olleet hiukan hukassa viime aikoina, mutta kyllä tämä taas tästä. Minulla on 2 kissaa, olen vasta eronnut ja opettelen elämään itsekseni. Olen elämyshakuinen introvertti. Erityisherkkä ihminen, joka tuntee kaiken tuplana. Mikään ei ole niin ihanaa kuin ihastumisen ja rakastumisen tunteet, kun ne tuntee tuplaten. Aivan ihania tunteita! Nauttikaa niistä. Minusta on näillä näkymin tulossa eläkeläinen, joten minulla ei ole muuta kuin aikaa kirjoitella, ja opetella uusia kirjoitustekniikoita, joten, vinkkejä saa lähetellä. Rakastan luontoa, ja siksi kuljen paljon avojaloin ja kuljeskelen kameran kanssa siellä täällä. Viime aikoina jäänyt toki vähemmälle, kun mikään ei ole oikein kiinnostanut eron jälkeen. Mutta kyllä tämä tästä. Suunta on vaan eteenpäin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite