Rakkauden päiväkirja

Rakkauden päiväkirja

1997, 2010-2012

Mirka Salminen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

244 sivua

ISBN-13: 9789528007289

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.11.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
42,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakkauden päiväkirja on syntynyt päättäväisyydestä ja halukkuudesta muistaa kuka minä todella olen sekä ajatuksesta: Jos on mahdollista olla onnellinen ulkoisista olosuhteista riippumatta, niin sen haluan kokea.

Rakkauden päiväkirja on jokaisen oma, henkilökohtainen mielen matka sekä mahdollisuus mielen muutokseen. Se on kommunikointia itsen kanssa, armollista anteeksiantoa ajatuksissa ja apuväline matkalla sisäisen rakkauden ja valon muistamiseen. Rakkauden päiväkirja on ajatusten ja kokemusten avautumista armossa ja lempeydessä. Se on kutsu ja kaipaus muistaa ehdoton, puhdas ja pyyteetön rakkaus itsessä ja jokaisessa, väylä tulla nähdyksi ja kuulluksi itselle lempeydellä ja armeliaisuudella kirjassa esiin tulevien kokemusten kautta ja niiden avulla.

Kaikenkattava Rakkaus on aina läsnä kaikkialla ja hyväksyy jokaisen juuri sellaisena kuin hän on mitään lisäämättä, mitään poistamatta, mitään muuttamatta.

Sallisinko hyväksyä itse itseni sellaisena kuin olen juuri nyt ja nyt ja nyt, joka hetki?
Mirka Salminen

Mirka Salminen

Minä olen sinä ja sinä olet minä, jokaisen kanssa. Niinpä kirjailijan kokemuksien avulla jokainen saa peilata omia kokemuksiaan.

Minä olen avannut kokemuksiani vain ja ainoastaan siksi, että olen halunnut nähdä ne toisin, vapautua mielen painolasteista ja laajentaa rakkautta ja kiitollisuutta.

Kaikki kysymykset, kaikki kokemukset, joita kirjassa esiintyy ovat siinä siksi, jotta niihin tulisi laajempi ymmärrys ja sitä kautta vapaus.

Mitä tai kuka minä olen. Olen rakkaus, täydellinen ja kaikenkattava, niin kuin sinäkin. Ja sen me olemme tulleet tänne yhdessä muistamaan, parantamaan ihmissuhtemme, parantamaan suhteen itseemme ja sitä kautta jokaiseen. Siksi kirjassa kysytään mitä erilaisimpia asioita ihmissuhteista, tilanteista, tunteista, arkipäivän asioista, elävästä elämästä. Ne ovat asioita, jotka ovat tietyllä hetkellä olleet mielenrauhani esteenä ja olen saanut näitä esteitä katsella rauhassa kirjassa olevien kirjoitusten ja keskustelujen avulla ja niiden kautta.

Jokainen kokemus, niin sinun kuin minunkin, on äärimmäisen arvokas, sillä jokainen kokemus on avain mielenmuutokseen ja vapautumiseen, rakkauden muistamiseen ja rakkauden laajentumiseen.

Olen kiitollinen jokaiselle veljelleni (olipa hän missä tahansa roolissa elämässäni) hänen avustaan sen muistamisessa, kuka me todella olemme, ikuisesti, pysyvästi ja muuttumattomasti.

Rakkauden päiväkirja on apuväline tuon kokemuksen muistamisessa ja esteiden poistamisessa ehdottoman rakkauden muistamisen edestä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite