Rakkauden kultainen tie

Rakkauden kultainen tie

Karmen Shi Englan

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789524980548

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.01.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
10,09 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on kirjoitettu kanavoimalla suojelusenkeliämme Äiti Mariaa. Ja on niin, että tämä kirja antaa monelle sen lukijalle lohdutuksen omiin murheisiinsa.
Ja on sellaisia murheellisia päiviä, joina tuntuu, ettei Jumala enää välitä meistä ihmisistä ja ettei Jumalaa edes olisi olemassa. Mutta niin ei suinkaan ole, vaan Jumala on kanssamme joka hetki, sillä Jumala on meidän sydämissämme ja Jumalaa me kaikki olemme. Joten ei voida ajatella etteikö Jumalaa olisi, mutta on olemassa erillisyyden harha, jossa me ihmiset elämme ja sen harhan tähden me kärsimme asioista, jotka totuudessa ovat vain harhaa.
Ja tämä kirja kertoo siitä, miten tuosta harhasta voi hetkittäin irrottautua, jolloin sisäinen tietoisuus totuudesta voi loistaa. Ja tuolloin harhamaailma väistyy ja olemme yhtä tässä maailmankaikkeudessa.
Ja on myös aika, joka on nyt alkanut ja se on rauhan ja rakkauden aika. Ja teistä jokainen voi tuon rauhan ja rakkauden ajan jo sydämessään tuntea.
Joten perehtymällä tähän kirjaan voit saada sydämeesi rauhan ja rakkauden tunteen, joka on jokaisen sielun syvin olemus.
Karmen Shi Englan

Karmen Shi Englan

Karmen Shi Englan on BiorofceCenter association ry:n jäsenen Sari Siikjärven henkisen kanavointityön taiteilijanimi. Ja tämäkin rakkaudesta hehkuva kirja on kirjoitettu tuottamaan BioforceCenter yhdistykselle lisätuloja toimintansa kulujen kattamiseksi. Tämä yhdistys on myönteisen ajattelun ja henkisen kasvun yhdistys, joka pyrkii tuomaan ihmisille hyvää oloa ja mieltä. Joten nyt on aika ottaa vastaan rajantakaa kanavoidun kirjan rakkaudellinen sanoma ja kiittää teitä lukijoita samalla yhdistyksemme toiminnan tukemisesta. Kiitos, kiitos, kiitos! Rakkaudella Karmen Shi Englan.

Website: www.bioforcecenter.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite