Rakkauden Ihmemaassa

Rakkauden Ihmemaassa

Rakkauden alkemiaa

Tiia Yli-Valkama

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

458,6 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789524986809

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.01.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo rakkauden ihmeellisestä maailmasta. Miten jonkun toisen henkilön keho voi sulautua toisen kehoon. Miten voi tuntea yhta aikaa henkistä rakkautta montaa ihmistä kohtaan rakastaen samalla parisuhteessa kumppaniaan niin henkisesti kuin fyysisesti.
Miten sielu on vapaa kokemaan ja lentämään saaden elämyksiä. Eri sieluperheet yhdistyvät, voi tuntea sen erilaisina rakkauden kokemuksina, syvinä myötätunnon tunteina, empatian tunteita toisia kohtaan.
Miten toinen voi tuntua niin tutulta, niin läheiseltä. Kaikki tapahtuu aina rakkaudessa henkisellä tasolla. Siellä on sielun puhtaus ja aitous, sielu on sukupuoleton, sielu on vapaa.
Uuden ajan energioissa on lataus rakkautta joka syttyy sydämessä elämällä elämää!

Rakkauden olemisen muodot elämällä elämää - hetkessä.
Tiia Yli-Valkama

Tiia Yli-Valkama

Tiia Yli-Valkama is a regular nurse and intuitive healer as her education. She passes on the illumination for the opening of the people’s conscious. An intuitive healer is familiar with people’s spiritual and emotional processes and the anatomy of energy.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite