Rakkauden helppoheikki

Rakkauden helppoheikki

runoja

Seppo Ilmariini

Klassikot & runot

ePUB

1,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013525

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lyriikkaa, rakkautta, luontoa, yhteiskunnallista, hassuttelua. Lähtökohtana arkinen ilmaisu, mutta hyppäyksiä tyylilajista toiseen. Vaikutteita kansanrunouden opiskelusta. Runoissa näkyy myös kirjoittajan monipuolinen kirjoittamiskokemus.
Seppo Ilmariini

Seppo Ilmariini

Kirjailija on koulutukseltaan filosofian maisteri, ikä 72 vuotta. Pääaineena suomalainen ja vertaileva kansarunoudentutkimus, folkloristiikan linja. Syntymäkaupunki Kuopio. Työura vienyt Kuopiosta Helsinkiin, takaisin Kuopioon, sieltä Mikkeliin ja takaisin pääkaupunkiseudulle, asuinpaikkakuntana Vantaa, mutta työt Helsingissä. Ollut toimittajana mm. Savon Sanomissa ja Kauppalehdessä ja viikkolehdessä päätoimittajana. Ennen eläkkeelle jäämistä pitkä ajanjakso tiedottajana Kelan keskushallinnossa. Osallistunut aiemmin muutamaan kokoomateokseen. Työuran aikana kirjoittanut uutistekstiä, arvosteluja, reportaaseja ja pakinoita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite