Rakkaudella sinun - kuolema

Rakkaudella sinun - kuolema

Jaana Laakso, Sinikka Makkonen, Minttu Vettenterä, Tapio Äyräväinen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

232 sivua

ISBN-13: 9789529295609

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.11.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakkaudella sinun - kuolema on teos, joka näyttää miten rakkaus parhaimmillaan kestää kuolemaan asti. Teoksessa on jännitystä, romantiikkaa ja kuolemaa.

Rakkaudella sinun - kuolema on jatkoa kirjoittajanelikon esikoisantologialle "Moralla murhaa mukavasti", joka palkittiin sarjansa toisena Möllärimestarikilpailussa 2011.
Jaana Laakso

Jaana Laakso

Jaana Laakso tarkastelee lyhyissä teksteissään kuoleman lisäksi myös elämää. Ueimmat henkilöistä jäävät tällä kertaa ainakin henkiin.

Sinikka Makkonen

Sinikka Makkonen

Sinikka Makkosen rakkaus on konkreettista, arjen pieniä tekoja, jotka saattavat olla kotalokkaita.

Minttu Vettenterä

Minttu Vettenterä

Minttu Vettenterä avaa oven painajaismaahan.

Tapio Äyräväinen

Tapio Äyräväinen

Tapio Äyräväinen sanoo, että synnin paikka on kuolema.

Tappavaa rakkautta salolaisittain

Salon seudun sanomat

joulukuuta 2011

Rakkaudella sinun - kuolema on toinen Jaana Laakson, Sinikka Makkosen, Minttu Vettenterän ja Tapio Äyräväisen yhteiskokoelma. Nelikon edellinen rikosnovellikokoelma Moralla murhaa mukavasti voitti kesällä toisen palkinnon omakustannekirjojen Möllärimestari-kilpailussa Taivalkoskella. Laatu on pysynyt korkealla, paikoin jopa kohonnut vuoden takaisesta. Mora vilahtelee tässäkin kokoelmassa tiuhaan.

Jaana Laakson novellit ovat entisestään tiivistyneet. Nyt yhdentoista novellin joukossa on pari vain vajaan sivun mittaista tekstiä. Napakat minä-muotoiset tarinat toimivat. Lisämausteen tuo vielä mainiolta maistuva paikallisväri.(...)

Sinikka Makkosen novellit ovat aiheiltaan moninaisempia. Tunnelmiltaan vahvimmat ovat Ei se ollu mun syy, jossa totaalinen uupumus saa karmeat seuraukset, sekä Se kulkee suvussa -novelli. (...)

Kauhu- ja fantasia-aineksia hyödyntää Minttu Vettenterä, joka on sitonut tekstinsä näpäkästi yhteen kehyskertomuksella. Muutenkin novelleilla on yhdyssiteitä, jotka avautuvat vaivihkaa tarkkaavaiselle lukijalle. (...)

Viimeisenä kirjassa on Tapio Äyräväiseltä kansainvälisen trillerin lajityyppiä edustava Lumienkeli. Salaperäinen Sergei tappaa tällä kertaa salolaisen miehen. (...)

Novellikokoelma kiinnostaa kirjakaupassa

Salon seudun sanomat

joulukuuta 2011

Marraskuun lopussa ilmestynyt Rakkaudella sinun - kuolema -novellikokoelma kiinnostaa salolaisia lukijoita.

Jaana Laakson, Sinikka Makkosen, Minttu Vettenterän ja Tapio Äyräväisen yhteinen kirja on näkyvästi esillä paikallisessa Suomalaisen kirjakaupan myymälässä. - Kirjaa on myyty hyvin. Huomaa, että dekkari kiinnostaa vähän erilaista yleisöä kuin esimerkiksi paikallisten kirjoittajien runokirjat, myyjä Anna Sopanen kertoo.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite