Rajatut

Rajatut

Tarinoita realismin ja fantasian risteyksistä

S. A. Keränen, Anna Kaija

Pehmeäkantinen

264 sivua

ISBN-13: 9789528024637

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.06.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lohikäärmeenkutsujia, taikatyttöjä ja kuolemanenkeleitä.

Utukan elämä kääntyi päälaelleen, kun hänen kykynsä kutsua lohikäärmeitä heräsi kesken koulupäivän. Vaikka aiempi kutsujien sukupolvi karkotettiin pohjoiseen, Utukka sai jatkaa asumista kotipaikkakunnallaan. Pelätty kyky on syrjäyttänyt hänet yhteiskunnan rajamaastoon, mutta tuulahdus menneisyydestä pakottaa hänet kohtaamaan itsensä.

Natsuki on aloittanut opinnot Liljapellon taika-akatemiassa muttei opi edes taikatyttöjen perustaitoa, transformaatiota. Hän ystävystyy oppilaskunnan puheenjohtajan, Yuin, sekä hylätyssä kirjastossa viihtyvän Mayumin kanssa. Mayumilla on kuitenkin omat synkät salaisuutensa.

Kuolemanenkeli Jackie joutuu vaikean moraalisen valinnan eteen, kun kesken työkeikan hänen on päätettävä, rikkoako kuolemanenkelten sääntöjä sekaantumalla ihmisten kohtaloihin vai antaako itselleen tärkeän ihmismiehen kuolla lento-onnettomuudessa.

Tässä kokoelmassa indiekirjailijat Anna Kaija ja S. A. Keränen tarjoilevat lukijoilleen kertomuksia, joissa realismin ja fantasian rajapinnat rikkoutuvat. Tarinat vievät lukijan steampunk-henkiseen Suomeen, taikatyttökouluun Japaniin ja lopuksi tuhoon tuomitulle lennolle Atlantin yli.
S. A. Keränen

S. A. Keränen

S. A. Keränen (s. 1980) on Tampereella asuva indiekirjailija. Kirjoittaminen on ollut hänen intohimonsa lapsuudesta lähtien. Hän on kirjoittanut maagista realismia jo ennen kuin edes tiesi genren nimeä, ja häntä inspiroi erityisesti pohjoismainen mytologia, kansanperinne sekä ihmisen ja luonnon suhde. Hänen tarinoilleen on tyypillistä hahmovetoisuus sekä runsaat yksityiskohdat. Kirjoittamisen lisäksi hän harrastaa mm. lukemista, lenkkeilyä ja herppeilyä.

Anna Kaija

Anna Kaija

Anna Kaija (s. 1984) on Lahdessa syntynyt ja Espoossa asuva indiekirjailija, pelibloggaaja ja sanataideohjaaja. Kristallin lapset -fantasiasarjan ensimmäisen osan, Maan mahdin, hän julkaisi vuonna 2015. Kirjoittamisen ohella hän nauttii japanilaisista roolipeleistä, animesta ja mangasta sekä ohjaa sanataidekursseja. Japanilainen viihdekulttuuri on hänelle yksi suurimmista inspiraation lähteistä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite