Pyörän päälle

Pyörän päälle

Opas pyöräilyharrastusta aloittavalle

Risto Viitanen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

12,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523395367

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.12.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tästä oppaasta saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot pyöräilyharrastuksen aloittamiseen. Oppaassa käydään läpi kaikki pyöräilyn osa-alueet pyörän hankinnasta ajotekniikkaan ja päivittäishuoltoon. Opit myös liikkuman sykemittarin kanssa sekä mitoittamaan ja rytmittämään liikunnan, levon ja ravinnonsaantisi siten, että eri osa-alueiden tasapaino edistää hyvinvointiasi.

Opas on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka haluavat päästä nopeasti alkuun ja sinuiksi pyöränsä kanssa. Tavoitteena voi olla kunnon kohotus, painon pudotus tai vaikkapa vain raittiin ilman saanti ekologisesti liikkuen. Aiempaa kokemusta pyöräilystä tai ylipäätään kuntoliikunnasta ei tarvita.

Monesti liikunnasta on tehty tiedettä, mutta tässä oppaassa asiat käsitellään kansantajuisesti ja aloittelevalle pyöräharrastajalle suunnattuna.
Risto Viitanen

Risto Viitanen

Olen harrastanut pyöräilyä liki parikymmentä vuotta ja polkenut kilometreissä mitaten pari kertaa maapallon ympäri, parhaimmillaan yli 10 000 km vuodessa.

Olen myös entinen sohvaperuna, joka ryhtyi harrastamaan liikuntaa vasta kolmekymppisenä, kun selkäongelmat alkoivat hallita elämääni.

Haluan kannustaa ja auttaa uusia ihmisiä pyöräilyn pariin jakamalla kokemuksiani ja vuosien varrella karttunutta tietoa. Pyöräilyvideoita sisältävä Velogi YouTube-kanavani palkittiin kevään 2016 Fillari-messuilla vuoden pyöräilytekona.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite