Pyhän Marian postilla

Pyhän Marian postilla

Raumalaisia saarnoja

Martti Vaahtoranta

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

680 sivua

ISBN-13: 9789528021230

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.01.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
POST ILLA VERBA TEXTUS

"Pyhän Marian postilla" tarjoaa luettavaksi saarnoja eli jumalanpalveluksessa luetun Raamatun sanan selitystä. Se on kirjoihin vietyä Jumalan sanan julistusta ja samalla sydämen puhetta sydämelle.

Tässä kirjassa julkaistuista saarnoista useimmat on pidetty Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Pyhän Marian luterilaisen seurakunnan jumalanpalveluksessa Raumalla. Yksi niistä on raumankielinen. Seurakunnan ja saarnamiehen kotiseutu näkyy saarnoissa muutenkin.

Saarnat on järjestetty kirkkovuoden mukaan. Jokaiselle pyhälle kirjassa ei ole saarnaa, joidenkin pyhien kohdalla niitä on kaksi. Saarnatekstien vuosikerta vaihtelee saarnoittain.
Martti Vaahtoranta

Martti Vaahtoranta

Teologian tohtori Martti Vaahtoranta (s. 1958) on toiminut seurakuntapappina syntymäkaupungissaan Raumalla ja Rauman Lapissa, tutkijana Helsingin yliopistossa ja lähetystyöntekijänä Saksan muslimien parissa, lähetysteologina Suomen Luther-säätiössä sekä Raumalla kokoontuvan Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Pyhän Marian luterilaisen seurakunnan pastorina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite