Puun muisti

Puun muisti

Ulla Hirvensalo

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

649,1 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523308497

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.07.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tuskin maailma oli selviytynyt vuosituhannen vaihtumisen aiheuttamasta kaaoksesta, kun ilmestyi uusi uhka: ideat loppuvat maailmasta. Suomi otti vaaran todesta ja alkoi toimia kuten kunnollinen EU-yhteisön jäsen. Hallitus kutsui koolle viisaiden komitean laatimaan selviytymis-strategian, jota noudattamalla Suomi nostettaisiin tieteen kärkimaaksi.

Mantraksi nousi monitieteellinen tutkimus. Haluttiin kaataa rajoja sekä tieteenalojen sisällä että tutkimusalueiden ulkopuolella. näin Suomi nostettaisiin maailman kartalle uusien ideoiden tuottajamaana.Keihäänkärki-niminen rahoittajayritys kutsui Bioinformaatikko Beritin monitieteellisen ryhmän johtajaksi. Muut jäsenet olivat puututkija Pekka, insinööri Iivari, humanisti Heikki, teologi Tellervo, kuvanveistäjä Kalle ja nanotutkija Niilo.
Ulla Hirvensalo

Ulla Hirvensalo

Ulla Hirvensalo on peruskoulutukseltaan kemisti (orgaaninen kemia, biokemia, radiokemia). Hän erikoistui tieteellisen tiedonhallintamenetelmiin. Ensimmäinen työpaikka oli VTT:n Informaatiopalvelulaitos, jossa hän työskenteli informaatikkona otti myös haasteen vastaan tietotekniikan hyväksikäytöstä tietojen löytyvyydessä. Toinen työpaikka oli Lääketehdas Orionin tutkimus- ja tuotekehityksen informaatiopalveluosaston päällikkönä ja myöhemmin tiedonhallintapäällikkönä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite