Puujalat

Puujalat

Vitsit kaikessa yksinkertaisuudessaan

Sauli Hirvonen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

92 sivua

ISBN-13: 9789526879741

Kustantaja: Pekka Productions

Julkaistu: 13.12.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan yli 550 puujalkavitsissä tiivistyy huumorin pelkistetty olemus. Vitsit ovat lyhyitä ja yksinkertaisia, mutta parhaimmillaan monimerkityksellisiä. Useimmiten ontuvia, toisinaan oivaltavia. Puujalka voi olla myös humoristinen ajatelma.

Kirjasssa esiintyvä sanojen kanssa leikittely ilmentää Suomen kielen rikkautta. On vain annettava tilaa hersyvälle huumorille, sanojen ilomieliselle telmimiselle aikuiseen makuun.

Sauli Hirvonen on työstänyt kirjaa jo usemman vuoden ajan ja viimeisimmät vitsit on lisätty vain hetki ennen painamista. Osa vitseistä on julkaistu Sauli Hirvosen henkilökohtaisella Facebook-tilillä, vanhimmat lienevät toistakymmentä vuotta vanhoja. Silti kirjassa säilyy ajaton tuoreus.

Puujalat.-kirja on yksinkertainen: Se joko naurattaa tai ei naurata.
Sauli Hirvonen

Sauli Hirvonen

Kirjoittaja on julkaissut kolme kirjaa. Ensimmäisen kirjan hän julkaisi vuonna 2017 nimeltään Armas - Bloggarin käsikirja taviksille. Se on fiktiivisistä blogeista koostettu yhteiskunnallinen satiiri. Kaksi seuraava oli Kokoelma (2017) ja Kokoelma 2 (2018). Molemmat sisältävät pakinoita, runoja ja ajatelmia. Kustantajana toimii Pekka Productions, joka on Hirvosen oma yritys.

Hirvonen on parhaillaan työstämässä valokuvakirjoja, ns. Lahti-trilogiaa. Ensimmäinen osa sisältää Lahti-tatuointeja, joka ilmestyy vuonna 2018. Kaksi jälkimmäistä ovat ns. yleiskuvateoksia. Toinen keskittyy kaupunkikuviin ja toinen painottuu rautateihin. Kirjat julkaistaan vuosina 2019-20. Lisäksi tekeillä on Armaksen itsellinen jatko-osa, joka ilmestynnee vuonna 2019.

Hirvonen julkaisee ja kustantaa omaa lehteä/blogia osoitteessa www.lahenlehti.net. Lehdestä ilmestyy myös paperinen versio aika ajoin.

Kirjoittaja myös toimittaa (ja taittaa) Lahti-Seura ry:n jäsenlehteä Hollolan Lahti.
Lisäksi hän toimii aktiivisena eri yhdistyksissä sekä on mukana erilaisissa projekteissa. Näissä yhteyksissä Hirvonen on tuottanut tekstiä esimerkiksi tiedotteisiin, esitteisiin ja nettisivuille.

Hirvonen on Salpausselän Kirjailijat ry:n jäsen ja yhdistyksen varatoiminnantarkastaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite