Puoli vuosisataa metallitutkimusta Oulun yliopistossa

Puoli vuosisataa metallitutkimusta Oulun yliopistossa

Lyhyt historiikki

Pentti Karjalainen

Teollisuus & tekniikka

ePUB

8,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523309999

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.02.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä on tapahtunut Oulun yliopiston metallitutkimuksessa ensimmäisen puolivuosisadan aikana ? Ketkä olivat mukana siihen vaikuttamassa ? Ketkä ovat valmistuneet sieltä ? Tämä lyhyt historiikki perustuu paljolti kirjoittajan omaan kokemukseen hänen ollessaan ensin opiskelija ja jatko-opiskelija sekä sittemmin noin 35 vuoden ajan metalliopin apulaisprofessorin, professorin sekä laboratorion esimiehen toimen hoitaja. Se tuo esiin faktoja, mutta myös sellaisia omintakeisia muistikuvia, joita ei missään muualla ole kirjattu ylös. Tutkimuksen kehitys vuosikymmenten mukana teollisuuden tarpeet huomioiden ja muuttuminen hyvin kansainväliseksi tulee esille samoin kuin siihen osallistuneet henkilöt sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.
Pentti Karjalainen

Pentti Karjalainen

Leo Pentti Karjalainen toimi puoli vuosisataa Oulun yliopistossa, ensin opiskelijana ja myöhemmin pitkään metalliopin professorina ja materiaalitekniikan laboratorion esimiehenä. Hän ohjasi läheisesti ja isällisesti sekä jatko-opiskelijoita että laboratoriossa vierailevia eri puolelta maailmaa tulleita tutkijoita omaa henkilökuntaa unohtamatta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite