Puolensa kullakin

Puolensa kullakin

Kirsi Sihvo

ePUB

263,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090595

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Puolensa kullakin tapahtumat sijoittuvat Ekhomin saareen, jonka tasaista elämänmenoa uhkaavat valtion suunnitelmat maksullisista lautoista. Monen saaristolaisen elinkeino on vaarassa. Saaristolaisten ahdingolle ilmestyy yllättävä pelastaja, joka osoittautuu sudeksi lampaan vaatteissa. Rantatontit vaihtavat omistajaa pilkkahintaan ja saariston taivaalle nousevat synkät pilvet. Sijaiskärsijäksi joutuu saariston ainutlaatuinen luonto, jonka arvo unohdetaan rantarakentamisen kiihtyessä. Näiden uhkien lisäksi Ekholmissa tapahtuu murha, jonka keskiöön Katariina Redsweyn ja hänen ystävänsä joutuvat.
Kirsi Sihvo

Kirsi Sihvo

Kirsi Sihvo on espoolainen kirjailija ja luontoharrastaja, joka viettää paljon aikaa saaristossa. Hän harrastaa valokuvausta, sukututkimusta ja on kiinnostunut saariston paikallishistoriasta. Kaunis ja karu saaristo on taustana kirjailijan jännitystarinoille.

Aikaisempi julkaisu: Nahkatakkinen tyttö v.2017

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite