Punamultamies

Punamultamies

Uuno Hannula lehtimiehenä, kansanedustajana ja maaherrana

Arvo Myllymäki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

3,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528051527

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kun olut loppuu, supistuu ystävienkin määrä, valitti Uuno Hannula kirjeessään presidentti Urho Kekkoselle.

Uuno Hannula hankki koetellun kansalaiskunnon maaherran virkaan päätoimittajana, kansanedustajana ja opetusministerinä. Hän oli ärhäkkä ja suorapuheinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka kirjetulvallaan vauhditti ja toisinaan myös ärsytti päättäjiä. Sotien jälkeen Hannula näki ihannoimansa maatalousyhteiskunnan hajoamisen ja teollistuvan Suomen nousun. Tämä teos kertoo kaarneen pojan pienet ja suuret teot itsenäisyyden sarastuksesta 1960-luvun alkuun.
Arvo Myllymäki

Arvo Myllymäki

Muoniolaistunut Arvo Myllymäki on Tampereen yliopiston emeritusprofessori, joka eläkepäivinään on julkaissut tieteellisen teoksen Suomen pääministeri (2010) ja tietokirjat Kurileiri (2013) sekä Korpikommunisti (2016). Hän on kirjoittanut myös romaanit Vihan ja rakkauden päivät (2011) sekä Kytköksiä ja katkoksia (2016).

Lapin ärhäkkä puolustaja

Uusi Suomi

kesäkuuta 2018

Ensin Hannula poltti yksityisarkistonsa syksyllä 1944 Lapin sodan paineissa ja... tuhosi virka-asuntonsa isossa takassa kaikki päiväkirjamerkintänsä ja henkilökohtaiset kirjeensä...Kun ottaa huomioon tuhotempaukset, professori Arvo Myllymäki on saanut aikaan kiinnostavan tietokirjan.
...
Itseäni kiinnosti erityisesti Myllymäen perinpohjainen kuvaus Hannulan toiminnasta Lapin puolustajana ja Lapin jälleenrakennuksen merkkimiehenä.
...
Lapin merkkimies on kirjansa ansainnut.

Ärhäkkä ja monipuolinen vaikuttaja

Suomenmaa

heinäkuuta 2018

Kirja tarjoaa yhdenlaisen näkökulman merkittävästä vaikuttajasta ja vallankäyttäjästä itsenöisyyden alus dramaattisina vuosikymmeninä.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite