Puijon valloitusretki

Puijon valloitusretki

Japo Jussila, Jukka Kananen

Osa 3 tästä sarjasta

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

2,5 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528038023

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Puijon valloitus on ollut savolaisen mielen päällä pitempään kuin Maaningalla on satanut vettä tai pielavetistä on käytetty ratkaisumallina. Puijolle kapuamisen haastetta on pidetty merkillisen suurena, jonka vuoksi Puijon valloitusretki ei todennäköisesti olisi onnistunut ilman ylioppilasta ja hänen oppineita ystäviään. Ylioppilaan kekseliäisyys maaninkalaisten tasankoleprojen houkuttelemisessa mukaan Puijon valloitusretkelle hakee vertaistaan ja aikalaisemme pääsevät viimein todistamaan valloitusretken vaiheet asiakirjoihin ja valokuviin perustavassa kirjassa. Puijolle ja takaisin ei ole enää tyhjä fraasi: se on tehty ja voidaan tehdä uudestaankin.
Japo Jussila

Japo Jussila

Nopea kelluja maailmassa, joka ei kellujista tai kellunnasta perusta. Vajoaa joskus pohjaan, lähes tarpeettomasti ja väärään aikaan.

Jukka Kananen

Jukka Kananen

Tiedon hallitsija ja hillitsijä. Saattaa uuden ja vanhan paikalleen, yhä uudelleen, sohvaltaan ja kammiostaan. Nähtävissä lähes milloin vain.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite