Poutapäiviä ja sydäntalvi

Poutapäiviä ja sydäntalvi

Irma Lehto

Romaanit & novellit

Kovakantinen

392 sivua

ISBN-13: 9789523396425

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.04.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Eletään kesää 1938 pienessä pohjois-karjalaisessa kylässä. Arki on työntäyteistä. Vanhimmat lapset osallistuvat talon töihin äidin rinnalla isän ollessa metsätyönjohtajana savotoilla. Perheen nuorimmainen Katri elää vielä vapaasti satujen, tarujen ja mielikuvituksen maailmassa.

He asuvat puutavarayhtiön talossa, jonka riihessä väännetään lenkkinäreitä ja puidaan käpyjä. Riihessä työskentelevät miehet avaavat Katrille uuden maailman. Hän ahmii tietoa ja uppoaa kylänmiesten tarinoihin. Katrin, innokkaan ja välillä myös pelokkaan kuuntelijan, maailma laajenee monelle taholle.

Kirja päättyy talvisodan rauhanpäivään maaliskuussa 1940. Noiden keskeisten pelon ja sodan vuosien lisäksi perhettä varjostavat kansalaissodan muistot ja 1930-luvun kiihkomieliset tapahtumat niin Suomessa, Saksassa kuin Neuvostoliitossa.
Irma Lehto

Irma Lehto

Irma Lehto (s. 1934) on harrastajakirjoittaja, joka aikoinaan opiskeli kirjallisuutta ja on elämänsä varrella osallistunut kirjoittajakoulutukseen erilaisissa ryhmissä.

Unisen linnun lento on hänen toinen julkaistu teoksensa. Esikoisteoksenaan hän julkaisi lapsuuttaan kuvaavan tarinan Poutapäiviä ja sydäntalvi (2017).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite