Potilasturvallisuustaito

Potilasturvallisuustaito

Veli-Matti Heinijoki, Petri Pommelin

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

5,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030935

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
29,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Potilasturvallisuus on terveydenhuollon perusarvo. Sen vahvistaminen vaatii ennakoivaa potilasturvallisuuskulttuuria. Reagointi tapahtumiin ei riitä. Toimintaa on johdettava ennakoiden ajantasaiseen tilannekuvaan ja riskienhallintaan perustuen. Vaatimukset toiminnalle ja systeeminen kehittäminen eivät ole saaneet aikaan riittävää muutosta. Tarvitaan mullistava muutos, joka sisältää vaatimukset myös käyttäytymiselle. Muutoksen perusta on uusi ajattelumalli - potilasturvallisuustaito. Seuraamalla ja tutkimalla kirjan sisältämää polkua lukija voi kehittää omaa potilasturvallisuustaitoaan osaamisensa ja kokemuksensa tueksi.
Veli-Matti Heinijoki

Veli-Matti Heinijoki

Veli-Matti Heinijoki, everstiluutnantti evp on korkean riskin toimialojen turvallisuusasiantuntija. Vellun tausta on Ilmavoimien lentotoiminnassa. Viimeinen tehtävä oli 41. Hävittäjälentolaivueen komentaja. Terveydenhuollon ja potilasturvallisuuden parissa kokemusta on kertynyt 10 vuoden ajalta. Vellu on palvellut kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä myös kaivos- ja ilmailuteollisuudessa. Turvallisuusjohtaminen, ihmisten käyttäytyminen ja valinnat sekä toimintakulttuuri ovat aina olleet kiinnostuksen kohteita ja ohjanneet myös tämän kirjan kirjoittamista.

Petri Pommelin

Petri Pommelin

Petri Pommelin on tekniikan lisensiaatti, jolla on usean vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden suunnittelun, valmistuksen ja käytön riskienhallinnasta sekä terveydenhuollon toiminta- ja turvallisuuskulttuurista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite