Positiivista psykologiaa arkeen-Optimistin opas

Positiivista psykologiaa arkeen-Optimistin opas

mielen ihmeet ja ajatuksen voima

Mia Kuusisto

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

622,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515683687

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.05.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Optimistin opas on kirja mielen ihmeistä ja ajatuksen voimasta optimistin näkökulmasta.Ajatuksia,vinkkejä ja näkökulmia siihen,miten omaa hyvinvointia voi lisätä arjessa.Ajatuksen voima ja mielenhallinta ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaisen elämäntaidon ylläpidossa.
Mia Kuusisto

Mia Kuusisto

Turkulainen ryhmäliikuntaohjaaja ja perushoitaja.Ohjaan viikottain 400 ihmistä ryhmäliikuntatunneilla ja teen edelleen vähän hoitotyötä.Olen tehnyt yli 30 vuotta hoitotyötä,joista yli 20 vuotta kuntouttavaa neurologista hoitotyötä.Vuodesta 2011 olen ohjannut hyvän mielen liikuntatunteja Zumba,Nia ja Mindful Body-tunteja.
Olen aina ollut erittäin kiinnostunut psykologiasta,ja viime vuosina erityisen kiinnostunut positiivisesta psykogiasta.Pyrin opiskelemaan psykologiaa,ja erityisesti positiivista psykologiaa aina kun se on mahdollista.Olen todella onnellinen että voin tehdä työtä positiivisen psykologian kanssa osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Olen aina ollut optimisti,lapsesta asti.Uskon optimistina että asioihin voi suhtautua monella eri tavalla,asioista voi ajatella monella eri tavalla ja oman mielen hallinnalla voi tehokkaasti ohjata omia ajatuksia ja tekoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite