Polku

Polku

Elvi Nevala

Romaanit & novellit

ePUB

512,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038450

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Polku kertoo erilaisten ihmisten kohtaamisista. Se on niiden yhdistymistä, loittonemista, polkujen sovittelemista. Kenenkään polut eivät ole suoraa viivaa, mutta sovittelemalla ja ymmärtämällä - ainakin viereiset polut ovat kuljettavissa.

Ote kirjasta: Olkoon koko mies! Pysyköön omissa oloissaan, Miina ajatteli harmissaan. Hän on mitä suurimmalla todennäköisyydellä havainnut minut, mutta kun ei ole tullut juttusille - ei edes tervehtinyt kauempaa - se on merkki siitä, että hänellä on perhe, joka tulee paikalle mökin valmistuttua. Tai hän on muuten erakko ja haluaa nauttia vain omasta seurastaan, mokomakin miehenkoltiainen.
Elvi Nevala

Elvi Nevala

Työsarkani tein pääosiltaan Keramiikka-alan yrittäjänä ja kuvaamataidon ohjaajana. Työsarkani jälkeen on ollut aikaa kokeilla uusia tuulia. Olen harrastelijakirjoittajana julkaissut muutamia omakustanteita. Tarinoita: Todenkaikuja 2012, Pilvilampaat 2016. Kirjat: Kana ja Minä 2014, Keskeneräinen 2018. Runoteoksia: Hetkiä elämästä 2014, Elämän virtaa 2015, Hai na kuja 2016.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite