Pohjoisen sukkasaaga
Suosittu

Pohjoisen sukkasaaga

1

Katja Makkonen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

104 sivua

ISBN-13: 9789528020745

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.01.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
35,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kautta aikojen on maailma ollut täynnä toinen toistaan upeampia tarinoita, saagoja, jotka ovat syntyneet ihmisten kokemuksista. Aika on niitä värittänyt ja niihin jotakin lisännyt. Tarinat ovat muuttuneet ja tulevat aina muuttumaan ajan saatossa, mutta aina niissä on mukana myös jotain vanhaa ja aitoa.

Eräänä aamuna seisoin pohjoisen Lapin pimeässä. Kaivelin piparkakkusuklaan palasia taskustani ja bongailin tähdenlentoja taivaalta. Olin pyöritellyt päässäni uuden sukkakirjan tekemistä, mutta halusin siitä jotain merkittävää. Haluaisin siitä asian, joka säilyisi sukupolvilta toisille, kuin pohjoisen saaga. Näin syntyi tämä kirjasarja. Pohjoisen Sukkasaaga.

Toivon, että nautit kirjasta ja löydät malleista kerta toisensa jälkeen jotain uutta, jotain ilahduttavaa ja iloa elämään ja tekemiseen. Toivon, että olet itsellesi armollinen virheiden suhteen sillä ei ole tarkoitettu, että ihmisen käden jälki olisi verrattavissa koneen jälkeen. Uskalla valita uusia värejä ja antaa puikkojen kilistä.

Löydät tästä kirjan ensimäisestä osasta 20 kirjoneulesukkamallia. Osa niistä on julkaistu aiemmin kirjassani Luonnon rytmi, halusin kuitenkin liittää ne tähän mukaan ja halusin niiden olevan osa tätä saagaa, joka mukanamme kulkee.

Annetaan puikkojen kilistä!
Katja Makkonen

Katja Makkonen

Seitsemänkymmentälukulainen oman tiensä kulkija, kahden lapsen äiti, yhden miehen aviopuoliso, koiraharrastaja, elämän virtaan hypännyt luontoa, rehellisyyttä ja keskustelutaitoja arvostava naishenkilö.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite