Pitkä matka elämään

Pitkä matka elämään

Romaani

J.A. Ojelmus

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

228 sivua

ISBN-13: 9789523303881

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.02.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on tarina masennuksesta ja toipumisesta. Vuosia kestänyt synkkämielisyys saa yllättävän käänteen, kun kirjan kertoja lähtee matkalle ja tarvitsee seurakseen vanhan kaverinsa. Kuolemisen toive vaihtuu monien vaiheiden kautta vahvaan haluun elää ja rakastaa sekä antaa vielä oma panoksensa niille, jotka ovat valmiit sen lahjan ottamaan vastaan.
Tapahtumissa on mukana idylliksi muuttunut muisto vanhasta Euroopasta ja Lähi-Idän kriisin aiheuttama pysyvä muutos koko maailmassa.
Ideologiset eroavuudet ovat tarinan henkilöiden näkeminä ja kokemina ennen muuta yhteiseloa rikastuttavia eivätkä suinkaan erottavia tekijöitä.
Pienessä sivuosassa on mukana myös Suomen suurimmaksi talousrikokseksi tuomittu Wincapita tavallisen sijoittajan silmin nähtynä.
J.A. Ojelmus

J.A. Ojelmus

Olen kypsynyt kirjoittajaksi hyvin pitkän ajan kuluessa. Omat elämänkokemukseni, psykoterapian opintoni ja kriisit elämässäni ovat luoneet pohjaa tälle työlle. Omana mottonani on ollut, että en olisi haitaksi ihmisille, luonnolle enkä ympäristölle, enkä kateuksissani ja hurjapäisenä miehenä ryhtyisi tuhotöihin.
Ikääntyminen on tuonut siihen sen lisäyksen, että nyt toivon voivani antaa muillekin ajattelemisen aihetta ja myönteistä sekä rakastavaa elämän asennetta.
Jos yksikin lukija saa edes pienen toivon kipinän kirjoituksistani ja hän löytää omaakin kadoksissa ollutta luovuttaan, olen päässyt päämäärääni.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite