Pisara

Pisara

Ajatusten siivin

Helena Salmi

Nuortenkirjat

Kovakantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789528007593

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Ajatus sai hänet sävähtämään hereille ja tarkastamaan ympäristöä valppaammin. Hänen onnekseen tunturi seisoi edelleen tukevasti maassa, ja sen päälaki oli kiinni yön tummassa tähtitaivaassa..."

PISARA on kertomus Tuuli-keijun huikeasta seikkailusta maankamaralla, jonne hän tuulen mukana vahingossa lennähtää. Pohjoisen luonnon mystiikka tarjoaa hänelle monia jännittäviä elämyksiä eri vuodenaikojen kierrossa, joita tarut ja uskomukset vahvistavat.

Uusi ympäristö on erilainen kuin kotona kosmoksessa, ja se antaa hänelle mahdollisuuden kartuttaa tietouttaan henkeäsalpaavista luonnonoikuista. Ne saavat hänen elämyspankkinsa täyttymään joskus niin paljon, että hänen täytyy levähtää ja sulattaa näkemänsä - varsinkin kun hän oivaltaa, ettei ole matkallaan yksin. - Minkä salaisuuden matka paljastaa?

PISARA on Helena Salmen esikoisteos, jossa kuvituksena on omaa sekä hänen lähipiirinsä taidetta Ajatusten siivin -maailmassa.

Tarina on seikkailu kaikenikäisille lukijoille.
Helena Salmi

Helena Salmi

Helena Salmi on hyvinkääläinen kuvataiteilija. Hänen taidettaan nähdään aika ajoin yksityis- ja yhteisnäyttelyissä. Monen kodin seinällä olevat maalaukset houkuttavat katsojan sukeltamaan värikylläisyyteen. Luonto ja sen asukkaat ovat suurimmaksi osaksi päärooleissa hänen teoksissaan. Mielikuvitus ja pisara lapsenmieltä ovat hänen rikkautensa, niin taiteen tekemisessä kuin tarinoissa, runoissa sekä loruissa.

Aikaisempien vuosien julkaistua kirjallista satoa on muun muassa "Joutsenperheen seikkailut", joka toteutettiin 36-osaisena jatkokertomuksena muutamissa sanomalehdissä taiteilijan omin kuvituksin. Samoin "Niksu ja Naksu -karhusisarukset" julkaistiin osina satublogissa, ja se oli luettavissa sanomalehden verkkosivulta. Lorukilpailu Onnimannin 2015 kunniamaininta on antanut Helena Salmelle myös innoitelisää kirjoittamiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite